dimecres, 20 de març del 2013

Forward field a views

Bé, hi ha un modulet a Drupal que permet presentar als nodes un enllaç per que els usuaris puguin enviar un node per correu electrònic i així compartir la informació amb els seus coneguts.

El modulet esta prou bé però la integració amb Views (per a mi) deixa un xix a desitjar.

La cosa és que a un web tenia la necessitat de mostrar el botonet d'aquest mòdul com un camp CCK per que a la vista d'un tipus de contingut es pugui enviar directament per correu.

Clar que molts pensareu, com jo, que aquest tipus de "features" com les de postejar un node a Twitter o fer un "like" de facebook per lògica haurien d'estar només a la vista complerta d'un node. No te sentit que enviïs o comparteixis una informació que no has llegit, però bé, qui paga mana i si mana això donc ho faig ;)

Així que no tenia idea cóm poder-ho fer i la comunitat de Drupal.com m'ha tornat a sorprendre per la rapidesa i efectivitat de la resposta.

En resum es pot fer de dues formes i les teniu ben documentades aquí: http://drupal.org/node/1478638#comment-5724606 però la que necessitava ve a ser:

  1. A nostre Views creem un nou camp a mostrar del tipus Node ID.
  2. Aquest el configurem per tal de que reescrigui la sortida amb Rewrite i li especifiquem:

<a href="forward?path=node/[nid]">Enviar pàgina per correu electrònic</p>

o més mono

<div id="send-by-mail">

<a class="forward-page" title="Forward this page to a friend" href="forward?path=node/[nid]">
<img class="forward-icon forward-icon-margin" title="
Enviar per correu electrònic" alt="Enviar per correu electrònic" src="http://triviumgc.com/dev/sites/all/modules/forward/forward.gif" typeof="foaf:Image">Enviar per correu electrònic</a>

</div>

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada